TIDIGARE KULLAR

SU(v)CH Early Pearl Jezero är bror till Jezeko. EN mycke trevlig tax med stort spårintresse. Jag har kvar spår-utställning och avelsrätt på Jezero. Han bor i Vibble hos Barbro Erlandsson.
Ägare: Ulla-Britt Bandinge och Barbro Erlandsson.
SU(v)CH Early Pearl Jezero

Early Pearl Coleus (Bamse) är bror till Clarissa och Campanella. Han är inte lika intresserad av spår som sina systrar. Har godkänt anlag. Han blev BIM första gången vid 9 månader mot Campanella. Han har placerat sig bra på utställningarna. Ägare Ulla-Britt Bandinge Visby.

Early Pearl Campanella var som valp mycke lovande. Som vuxen blev hon bättre. Hon blev som 9 mån Bäst I Rasen på Gotlands Taxklubbs utställning. Campanella är SU(v)CH, SVCH. Hon har varit BIS-1:a vid 3 tillfällen. Ägare: Anna Greta Lickander Visby
SU(v)CH SVCH Early Pearl Campanella

Early Pearl Clarissa är kullsyster till Campanella. Clarissa var som valp inte mycke att titta på. Hon var den fula ankungen. Idag är hon mycke vacker. Hon är SU(v)CH, SVCH. Clarissa har varit uttagen till SM i viltspår som inte gick så bra pga stormen Gudrun som satte stopp i terrängen. Clarissa var viltspårmästare 2005. Hon har också många BIR och BIM och varit bra placerad i många BIS-finaler här på Gotland och på fastlandet.
Ägare: May-Gun Bandinge Visby
SU(v)CH SVCH Early Pearl Clarissa

SU(v)CH SVCH Early Pearl Robo Cop, en liten hane med stor vilja. Mycke bra på spår. Har också provat på drev i snöstorm.
Ägare: Maria Jansson Hölö

SU(v)CH SVCH Early Pearl Robo Cop

SU(v)CH SVCH Early Pearl Prissie är kanske den vinstrikaste i min uppfödning. Har många fina BIG och BIS placeringar här hemma och på fastlandet. Idag är hon pensionär och har det bara bra hemma i soffan.
Ägare: Ann-Christin Olsson Homa Visby
SU(v)CH SVCH Early Pearl Prissie med sina 9 valpar

Early Pearl Coleus, bror till Clarissa och Campanella. Något stor hane men fullcertad. Behöver en 1:a på spår men har en 2:a. Han blev endast 9 månader BIM mot Campanella som blev BIR. Coleus kallas till vardags för Bamse.
Ägare: Ulla-Britt Bandinge Visby
Bamse med sin mamma Kunolands Mira

Early Pearl Mitch Köpte jag tillbaka som 4 år. Har aldrig varit utställd men gått spår. Är alldeles för snabb i skogen för att bli godkänd. En mycke trevlig sällskapshund. Mitch kallas för Max.
Ägare: Ulla-Britt Bandinge Visby
Max hemma i trädgården.